S.C. GEOTOPOCAD PROIECT SRL - societate specializata in lucrari de CADASTRU/INTABULARE – TOPOGRAFIE -  GEODEZIE  , pe tot teritoriul tarii, dispunand de un personal bine calificat in domeniile de activitate.

      Specialistii nostrii sunt ingineri si proiectanti de mare valoare, atestati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara(ANCPI) si de Corpul Expertilor Tehnici din Romania(CETR), care au participat la realizarea unor obiective de mare importanta in infrastructura si cadastru general, avand la dispozitie aparatura topografica de inalta precizie si performanta precum si softuri de ultima generatie pentru prelucrarea datelor culese de pe teren.

      Cunostiintele echipei de conducere, dobandite de-a lungul timpului au condus la formarea unui colectiv puternic, capabil sa raspunda si sa rezolve cele mai pretentioase cereri.
Odata cu introducerea CADASTRULUI in tara noastra, personalul societatii a fost trimis la cursuri si traininguri de specializare, reusind astfel sa realizeze lucrarile cu promptitudine maxima (reducand timpul de executie al masuratorilor planimetrice si intocmirea documentatiei cadastrale).

      Pentru noi, „Clientul nostru este stapanul nostru” de aceea incercam prin profesionalism, identificarea corecta si cat mai precisa a nevoilor BENEFICIARULUI , rezolvand problemele acestuia intr-un timp optim si mentinand in permanenta legatura cu el .

      Pentru a putea „vorbi aceeasi limba”cu BENEFICIARII, a realiza si solutiona in mod corect si intr-un timp scurt lucrarile, S.C. GEOTOPOCAD PROIECT SRL ofera consultanta de specialitate gratuita. BENEFICIARUL este informat cu privire la actele necesare executarii lucrarii, la solutia optima pentru rezolvarea lucrarii, timpul de executie si costurile reale ale lucrarii.

      Datorita complexitatii lucrarilor executate pentru diferite obiective din tara ,in special pentru Consiliile Locale, necesare studiilor de fezabilitate si proiectelor tehnice pentru accesarea FONDURILOR STRUCTURALE, personalul s-a specializat in efectuarea masuratorilor topografice pentru modernizarea infrastructurii rutiere, alimentarea cu retele de apa si canalizare, masurarea su trasarea statiilor de epurare.

      De ce este nevoie de CADASTRU si INTABULARE?

CADASTRUL si INTABULAREA sunt necesare datorita faptului ca din anul 1999 nu se mai poate face nici o tranzactie imobiliara, sau obtinerea vreunui credit bancar, fara avizele obtinute in urma efectuarii cadastrului si a intabularii. Prin CADASTRU se stabileste : dimensiunea, suprafata, amplasamentul exact pe un plan cadastral si vecinatatiile unui bun imobil, iar prin INTABULARE se realizeaza o inscriere si o evidenta exacta, a fiecarei parcele sau a unui bun imobil in Cartea Funciara, a dreptului de proprietate.

      Lucrarile de TOPOGRAFIE si CADASTRU sunt executate in conformitate cu legislatia in viguare, respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI).


      Cum se realizeaza CADASTRUL si INTABULAREA ?
Pasul 1 – Culegerea datelor si a actelor referitoare la teren(intalnirea cu beneficiarul, consultarea actelor, identificarea imobilului, stabilirea limitelor imobilului, masurarea imobilului).

Pasul 2 – Analizarea si prelucrarea informatiilor culese de pe teren.

Pasul 3 – Intocmirea documentatiei de cadastru si intabulare(se face doar un dosar care contine si documentatia de CADASTRU si cea de INTABULARE a dreptului de proprietate)

Pasul 4 – Depunerea dosarul la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliare(OCPI) pentru avizarea planurilor cadastrale

Pasul 5 – Dupa avizarea planurilor cadastrale dosarul se trimite din oficiu la Biroul de Carte Funciara pentru verificarea actelor de proprietate si solutionarea intabularii

Pasul 6 – Ridicarea documentatiei de catre Persoana Autorizata si predarea acesteia Beneficiarului.